22. nov, 2017

Jeg velger KJÆRLIGHET!!!

Måneds program ”Jeg velger KJÆRLIGHET” med tilbud t.o.m 20.desember.

Det er mange av oss som opplever at når vi setter alt for høy krav til oss selv, så begrenser vi oss i våre egne illusjoner. Vi krever både fra oss selv og fra andre. På den måten stiller  vi også mange krav som kun er speiling på våre egne begrensninger og forutsetninger som danner vårt trossystem.

 Våre egne tanker evaluerer, dømmer, styrer og begrenser oss 24 timer i døgnet. Hvordan kan vi gå forbi denne sabotøren (selv fordømmeren) -> våre trossystemer som er basert på frykt og ulike begrensede erfaringer, og samfunnets felles påvirkning som kjører oss på autopilot?

Svaret er KJÆRLIGHET! Kjærlighet kan gå forbi våre nedlastede dogmer og de konseptuelle trossystemer vi baserer oss på. Den ubetinget kjærlighet er en Guddommelig gave som vi alle har i oss.

Hvordan reise seg opp for å komme i dybden av sin egen kjærlighet?

Den ekte kjærligheten er aldri fordømmende og motstridende til oss selv og andre vi møter. Når vi velger å leve ut fra kjærlighet, kommer alt annet som en bonus, eller som en speiling på vår tilfredshet.

Det er mulig å ta ansvar for egen tilfredshet og glede.

 

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt for å bestille time for coaching eller regresjonsterapi i den tematikk som er aktiv i livet ditt nå.

 

Tilbud og t.o.m 20.desember:

●       Regresjonsterapi med videosamtale (Skype, Viber, WhatsApp, Messenger, osv...) 

 Coaching samtale: 200,-

 Regresjonsterapi: 425,-

●       Mandager og tirsdager på adresse: Sporveisgata 29, 0354 Oslo

Coaching samtale (45min) – 550,-

Regresjonsterapi (2 timer) – 750,-

AromaTouch-terapi (1 time) – 550,-