Nettbutikk

Det er enklere og raskere betaling med Vipps ( Regnbuens Vei / # 95443)

Kontakt meg gjerne for ytterligere opplysninger om betaling eller andre relevante spørsmål..

Regresjonsterapi med videosamtale (Skype osv..)

Pris: 425,00 NOK
Måneds program ”Jeg velger KJÆRLIGHET” med super tilbud nå (over 50 %) Hver enkelt behandling med videosamtale (Skype, Viber, FaceTime, WhatsApp, Messenger osv..) kan ta ca 2 timer og koster nå 425,- kr (ordinær pris kr 950),- Denne formen for samtale passer perfekt for deg som har mangel på tid eller av en eller annen grunn ikke har anledning til personlig oppmøte. Kontakt meg gjerne for ytterligere opplysninger.

Regresjonsterapi

Pris: 570,00 NOK
Hver enkelt behandling varer i 2 timer og koster nå kr 570,- (ordinær pris kr 950),-

Regnbuecoaching

Pris: 375,00 NOK
Hver enkelt behandling varer i ca 45 min og koster nå kun kr 375,- (ordinær pris kr 750),-

AromaTouch behandling

Pris: 375,00 NOK
AromaTouch med terapeutiske eteriske oljer "DOTERRA" En behandlingsmetode der man benytter 8 spesifikke eteriske oljer på ryggrad, rygg og føtter. Aromatouch regulerer stress, styrker immunsystemet, reduserer inflammatoriske tilstander i kroppen og bidrar til homeostase (balanse).

Coaching telefon- og skype-samtale (30 minutter)

Pris: 200,00 NOK
Coaching med Skype er en moderne, rask og effektiv måte å ha en coaching samtale, rådgiving eller konsultasjon. En telefonsamtale eller videosamtale (Skype, Viber, WhatsApp, Messenger, osv...) varer i 30 minutter. En ytterligere fordel med videosamtale (Skype, Viber, osv...) er at det er mye mindre kostbart enn tradisjonell coaching. Denne formen for samtale er bra for deg som har mangel på tid eller av en eller annen grunn ikke har anledning til personlig oppmøte.